Ügyfeleink véleménye

Tisztelt Kozma Gábor Úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni a munkájukat Nagyvázsonyban – nyílászárás – professzionális kivitelezésében.Tisztelt Kozma Gábor Úr! Ezúton szeretnénk megköszönni a munkájukat Nagyvázsonyban – nyílászárás – professzionális kivitelezésében.

Köszönjük, hogy munkájukra oly igényesen odafigyeltek, és a határidők betartása mellett kifogásolhatatlan minőséggel leptek meg minket, műanyag nyílászárók, és redőnyök terén!

Tisztelt Perdi-Fa csapat ajánljuk Önöket Mindenkinek!

Vera & Gábor /Nagyvázsonyból/

Jó volt, hogy a csapat folyamatosan jelezte hogy a gyártási munkafolyamat éppen hol tart!

Köszönjük a fa ablakokat, illetve a spalettákat nagyon szép igényes munkát végeztek. Nagyon örülünk hogy önöket választottuk elégedettek vagyunk! Ezúton is szeretnék sikerekben és sok munkában gazdag Boldog Új Évet Kívánni!

Mariann (Paks)

A Perdi-Fa vezetőinek, munkatársainak! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani új építésű családi házhoz egyedi méretben készített fa nyílászáróinkért, fa beltéri ajtókért, illetve szintén az egyéni elképzeléseinknek megfelelően elkészített konyhabútorért. Nagy segítséget jelentett, hogy egy helyen, minden igényünknek megfelelően, további, energiáinkat felemésztő utánajárás nélkül tudtuk intézni megrendeléseinket. Köszönet a pontos munkáért, a határidők betartásáért. Az elkészített termékek magukért beszélnek. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom munkáitokat.

Anita és András

Tisztelt Kozma Gábor úr!Köszönetemet szeretném kifejezni a gyors árajánlatért, a pontos határidő betartásáért, és nem utolsó sorban a kiváló fa nyílászárókért! Köszönöm a precíz munkát, ezalatt értem a régi nyílászárók szakszerű kibontását,

Köszönetemet szeretném kifejezni a gyors árajánlatért, a pontos határidő betartásáért, és nem utolsó sorban a kiváló fa nyílászárókért! Köszönöm a precíz munkát, ezalatt értem a régi nyílászárók szakszerű kibontását, és az új nyílászárók tökéletes beépítését. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Perdi-Fa Kft!

Ambrus Lehel (Budapest VIII. ker Kálvária tér)

Egyedi konyhabútort szerettünk volna gyártatni, az interneten megtaláltam a Perdi-Fa Kft-t

Egyedi konyhabútort szerettünk volna gyártatni, az interneten megtaláltam a Perdi-Fa Kft felkerestem őket, precíz helyszíni felmérés után kaptam egy kedvező árajánlatot, és megkötöttük a szerződést! Minden a megrendelő szerződés szerint zajlott nagyon elégedett vagyok, nagyon szép, és tökéletes konyhabútort kaptam!
Köszönöm szépen!

Fuzik Erzsébet település Gyönk

Újonnan épülő családi házamhoz kértem fa nyílászárókra árajánlatot!

Újonnan épülő családi házamhoz kértem fa nyílászárókra árajánlatot!
Korrekt árajánlatot, minőségi nyílászárókat kaptam, és ami nagyon fontos kiváló szakemberektől! Köszönöm a Perdi-Fa Kft-nek csak ajánlani tudom mindenkinek!

Götz Tamás Település: Bátaszék