Otthonunk elfeledett díszítőeleme: a beltéri ajtó

okt 27, 2016 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

Amikor felmerül az igényes lakberendezés ötlete, általában bútorokra vagy lakástextilekre szoktunk gondolni, pedig egy beltéri ajtó ugyanolyan fontos eleme otthonunknak. Egy jól megválasztott nyílászáró sokkal hosszabb életű, mint a lecserélésnek gyakran áldozatul eső bútorok. Az esztétikán túl a funkcionalitásra és a megfelelő működésre is figyelnünk kell a választásnál, hiszen ki akarna éveken vagy évtizedeken át egy rossz minőségű, nyikorgó ajtót nyitogatni?

Kiemelten fontos, hogy megfelelő anyagú, színű, illetve lakásunk többé részéhez passzoló beltéri ajtót válasszunk. Ezen túl érdemes szem előtt tartanunk a díszítést is. Választhatunk üvegbetétes, különleges mintával ellátott, fémcsíkos, vázkeretes vagy akár teli üveges változatot is. A díszes, teli fa ajtó remekül mutat a klasszikus stílusú otthonokban, míg egy teli üveges vagy fémcsíkos ajtó egy modern otthonban nyújthat lehengerlő látványt.

Ha Ön is szeretné jól működő, esztétikus nyílászárókkal díszíteni otthonát, forduljon hozzánk! Budapesten és Budapest környékén is számíthat a segítségünkre!

Címkék:

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!