Nálunk nem csak a kínált termékek sokszínűségét tapasztalhatja, a minőségre is hangsúlyt fektetünk!
Egyedi megoldásokért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Fa nyílászáró, ablak, ajtó:

Hogyan álljon neki az ablakvásárlásnak?

Legelső lépés az elhatározás, ha ez megvan, akkor át kell gondolnia mik a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe, szeretne venni pl. a nyílászáró anyaga, hőszigetelő képessége és nem utolsó sorban az ára. Amennyiben fontos önnek az ablaknyílászáró megjelenése, akkor a faablakokat javasoljuk önnek.

A házak, lakások hőszigetelése nagyon fontos szempont, ha nem akarunk feleslegesen fűteni, a nyílászárók hőszigetelésére nagy hangsúlyt kell fektetnünk.

műanyag ablakok, nyílászárók hőszigetelési képességét a kamrák száma, továbbá az üvegek rétegének száma határozza meg. A legjobb minőségű hőszigetelő ablak üvegrétegeit, gázzal töltik fel, a még jobb hőszigetelés érdekében.

Amit még el kell döntenünk, hogy balos vagy jobbos nyitásirányú legyen ablakunknyílászárónk, ezt meghatározhatja az is, hogy hol helyezkedik el az ablak, mint pl. egy fal mellett vagy sarokban.

Bármilyen kérdése felmerül, szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!

SZÍNMINTÁINK:

A teljes színminta megtekintéséhez kattintson a képre!

Műanyag vagy fa nyílászárót válasszak?

Építkezésnél, felújításnál mindig központi szerepet játszik az a kérdés, hogy a nyílászárók alapanyagául fát vagy műanyagot válasszon a tulajdonos. Ez természetesen anyagi szempontból is megfontolandó, azonban számos egyéb tényezőt is érdemes figyelembe vennünk.

Az alábbi rövid összefoglalóban a műanyag és a fa ablakokat hasonlítjuk össze, mely alapján könnyebben el tudják dönteni a tulajdonosok, hogy mi a számukra előnyösebb megoldás.

műanyag nyílászárók a fával ellentétben ellenállók a napfénnyel szemben és nem korhadnak, nem fakulnak ki. Tisztán tartásuk egyszerű és az áruk is kedvező. Hátrányuk azonban, hogy silányabb minőséggel is találkozhatunk a széles piaci kínálatban.

A fából készült nyílászárók már megjelenésüknél fogva sokak számára megkönnyítik a döntést, hiszen rendkívül esztétikusak. Viszont mivel természetes anyagról van szó, az idő múlásával számolnunk kell a fa állapotának romlásával. Értelemszerűen a fa ablak általában drágább, de karbantartása nagyobb körültekintést is igényel.

Tekintse meg termékeinket és válassza ki az Ön számára ideális fa vagy műanyag nyílászárót, nálunk mindkét fajtából csak minőséget talál!

Kérjen ingyenes és személyre szabott ajánlatot!

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!