Facebook
Youtube
Blogger
Instagram
Twitter

Cím: Bonyhád, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. | Kérdése van? Telefonáljon!+36 20 355 11 81 +36 20 288 34 98

perdifa@gmail.com

Fa, műanyag ablak kezelési karbantartási útmutatójaHa szeretnéd tudni hogy kell karbantartani fa, műanyag nyílászáróid, a lenti linken megtekintheted!

Kezelési, karbantartási útmutató 

Tudnivalók a fa ablakok helyes kezeléséről

 

A fa nyílászárók sokak által kedvelt és előnyben részesített alapanyagból készülnek. Azonban a fa nem csak szép és természetes, de ahhoz, hogy megmaradjon ilyennek, rendszeres ápolásra és karbantartásra szorul. A műanyag nyílászárókkal szemben több törődést igényelnek, de mindenképpen megéri a minimális energia befektetést.

A fa ablakokat elég hathetente ápolni. Ilyenkor nézzük át tüzetesen, nem találunk-e sérülést, repedést, és azokat javítsuk azonnal.

Mi a módja a fa ablakok helyes ápolásának? Mindenképpen kerüljük a túl erős és száraz dörzsölést, mert megkarcolhatjuk és felsérthetjük a fát és a szennyeződéssel együtt a festék is megsérülhet. A helyes felületkezeléssel hatékonyan kitolható a következő festés időpontja és meghosszabbítható a fa nyílászáró élettartama is.

A tisztításhoz sima vizet és vegyszermentes szappant használjunk, ezt követően speciális ápolótejjel óvhatjuk a környezeti hatásoktól a keretet, és szépíthetjük a fafelületet.

Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje fa nyílászáróinkkal kapcsolatos részletes tájékoztatásunkat!

perdikft.hu2

 

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 20 355 11 81
+36 20 288 34 98
Email:
perdifa@gmail.com
Nyitvatartás: H-P: 7:30-16:00

Nyitvatartás

H-P: 7:30-16:00