Facebook
Youtube
Blogger
Instagram
Twitter

Cím: Bonyhád, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. | Kérdése van? Telefonáljon!+36 20 355 11 81 +36 20 288 34 98

perdifa@gmail.com

Műanyag nyílászárók, tudnivalókMiért érdemes a műanyag nyílászárókat választani?

műanyag nyílászárókNapjainkban a legnépszerűbbek közé tartoznak a műanyag nyílászárók. A legtöbb újépítésű házban ezekkel a típusú ablakokkal és ajtókkal találkozunk, ami nem véletlen, mert számtalan előnyük van. Nézzük, miért érdemes a műanyag nyílászárókat választani!

A legfontosabb és legnagyobb előnyük a kiváló hőszigetelési képességük. Egy műanyag nyílászárókkal rendelkező házban sokkal könnyebb az optimális hőmérsékletet megtartani. Télen kevesebbet kell fűteni, nyáron pedig elég ritkábban bekapcsolni a klímát, mert a lakás kellemes hőmérsékletű marad. A műanyag nyílászáróknak köszönhetően jelentősen csökkenthetőek a kiadások, ráadásul környezetvédelmi szempontból is előnyösek. A kevesebb felhasznált energia kevesebb szén-dioxid kibocsátással jár. A műanyag nyílászárók használatával a lakás nem lesz huzatos, hiszen nagyon jól zárnak. Ezek az elemek nagyon jó hangszigetelő képességgel is rendelkeznek, ami szintén hozzájárul a lakók kényelméhez.

A műanyag nyílászárók előnyeinek még koránt sincs vége! Sokan szeretik őket amiatt is, hogy nagyon könnyen tisztíthatóak. A műanyag kereteket elég egyszerűen meleg vízzel és egy kis mosogatószerrel áttörölgetni, nem igényelnek különösebb vegyszert. Nem kell számolni a fa ablakok esetében szükséges rendszeres ápolással sem, a műanyag nyílászárók nem vetemednek, kiválóan ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az általunk forgalmazott termékek még hosszú évek múltán is megőrzik jó állapotukat, strapabíró, masszív szerkezetek. Nem színeződnek el erős napsugárzás vagy víz hatására sem, így javítják az ingatlan megjelenését és piaci értékét is növelik. A műanyag nyílászárók terén napjainkban már igen széles választék áll rendelkezésre: a legnépszerűbbek a hófehér elemek, azonban szinte bármilyen színben beszerezhetőek.

Szeretné budapesti vagy a főváros környékén lévő otthonát műanyag nyílászárókkal felszerelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha kérdése van, vagy bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, szakembereink készséggel állnak rendelkezésre megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Share Button
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 20 355 11 81
+36 20 288 34 98
Email:
perdifa@gmail.com
Nyitvatartás: H-P: 7:30-16:00

Nyitvatartás

H-P: 7:30-16:00