Energetikai korszerűsítés, vagyis miért tökéletes választás a műanyag nyílászáró?

Amikor szóba kerül egy épület energetikai korszerűsítése, a legtöbben egyből a falak szigetelésére gondolnak. Azonban energetikai szempontból a nyílászárók cseréje is kiemelten fontos. Egy műanyag nyílászáró például nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A kínálatunkban szereplő nyílászárók pedig élvonalbeli minőséget képviselnek a műanyag nyílászáró piacán.

 

A műanyag nyílászáró általános előnyei

A műanyag nyílászáró egyik legfontosabb előnye, ahogyan azt előbb is írtuk, hogy kiváló a hőszigetelő képessége. Ennek köszönhetően nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy az épületek hűtési vagy fűtési költségeit mérsékelhessük.
Kiválóan és tartósan képes ellenállni a környezeti hatásokkal szemben. Vagyis képes ellenállni a nedvességnek, a szélsőséges hőingadozásnak, és jól tűri a napsütést és az UV-sugárzást. Az említett hatások következtében sem vetemedik el, és nem veszít hőszigetelő képességéből sem. A műanyag nyílászáró akár évtizedekig képes megőrizni eredeti színét, és nem fakul meg az idő múlásával sem.
Köszönhetően az alapanyagának, teljes mértékben gondozásmentes, semmilyen különleges karbantartást nem igényel a rendszeres tisztításon túl. A tisztán tartása is nagyon egyszerű. Tulajdonképpen csak az üveget szegélyező gumitömítésre kell időnként kicsit nagyobb gondot fordítani. A megfelelő ápolószerek használatával meg lehet akadályozni, hogy ez a tömítés kiszáradjon vagy megrepedjen. Erre érdemes figyelni, mert ennek elhanyagolásával csökkenhet a hőszigetelő tulajdonság.
A felsorolt rengeteg pozitív tulajdonsága mellett, az ára alacsonyabb, mint a fából vagy alumínium profilból készült ablakoké, így nagyságrendekkel olcsóbb alternatívát kínál akár építkezéshez, akár felújításhoz, ha kiváló tulajdonságokkal rendelkező nyílászárót keres.

 

A következőkben összefoglaljuk a műanyag nyílászáró kiemelkedő tulajdonságait 

 • alacsony karbantartási igény

A felületük könnyen tisztítható, és nem igényel gyakori festést vagy kezelést. Egy egyszerű tisztítás megtartja azokat eredeti állapotukban, így időt és pénzt takarítunk meg hosszú távon.

 • kiváló hang- és hőszigetelés

Hatékonyan csökkentik a külső zajok behatolását, biztosítva a csendes és nyugodt környezetet otthonodban. Emellett hatékony a hőszigetelő képességük is, ami jelentősen csökkenti a fűtési energiafelhasználást, ezáltal csökkentve a káros kibocsátást, és hozzájárulva a környezetvédelemhez.

 • tartósság

A modern gyártási technológiának köszönhetően időtállóak és ahogyan az első fejezetben is említettük, ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

 • biztonság

A műanyag nyílászáró erősített szerkezetének köszönhetően magas biztonságot nyújt, védelmet biztosítva otthonaink számára.

 • értéknövelés

Az épületekbe beépített műanyag nyílászáró hosszú távon is megőrzi minőségét, ezzel pedig értéknövelést eredményez.

 

Válasszon minőségi terméket a kínálatunkból!

Összességében tehát a műanyagból készült nyílászárók nemcsak praktikusak, de környezetbarát választást is jelentenek. A gyártási folyamat során alkalmazott technológiák és a műanyagok minősége garantálja a kényelmet, az energiahatékonyságot és a környezetvédelmet.

Amikor műanyag nyílászárót választunk, fontos a minőség és a megbízhatóság. Ez minden modern otthonba, irodába, üzlethelyiségbe ideális választás, mivel kényelmes, energiahatékony és tartós megoldást biztosít. Mindezt a kínálatunkban megtalálhatják.
Válasszon Ön is műanyag nyílászárót otthonához, és élvezze az előnyeit hosszú ideig! Kérje kollégáink segítségét, tanácsait. Megfelelő szakértelemmel tudnak segíteni!

 

 

 

Ablakaink 6 légkamrás Gealan német profilból készülnek, nagy pontosságú részben automata gépsoron.
Nyílászáróink rendelhetők bármely színben. (RAL színkód alapján).

Az S 8000 IQ 6 kamrás ablakok jellemzői:
Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonság a hat kamra kialakítás miatt  a tok és a szárny esetében is.
Nagyon jó stabilitás a nagyméretű acélmerevítés miatt a tokban illetve a szárnyban.
Kiemelkedően jó tisztíthatóság a nagyméretű falcokban.
Egyenes szárnnyal,  íves üvegléccel.

A nyílászárók főbb paraméterei:

 • 6 légkamra
 • egyenes vonalú ablakszárny
 • modern formavilág
 • 74 mm-es tok és szárny vastagság
 • horganyzott acélmerevítés
 • optimális hangszigetelés
 • íves üvegezőléc
 • német  ROTO  vasalat
 • szürke, duplán körbefutó gumitömítés
 • extra erősített sarokpánt és sarokcsapágy
 • Famintázatú (RENOLIT) színek
 • alumínium hatású Acryl (RAL) színek
 • kétrétegű (4-16-4, k=1.0 W/m2K) ill. három rétegű (4-12-4-12-4 k=0,7 W/m2)  hőszigetelt üvegezés
 • hibás működtetés gátló
 • opcionálisan résszellőző
 • opcionálisan Aereco, vagy Gecco 3  ill.  4 szellőzőrendszer

Műanyag nyílászáró színminták

perdikft_szinminta
Nagyobb felbontáshoz, nagyításhoz kérem kattintson a képre.

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!

Műanyag ablakokkal a környezetért!

A műanyag nyílászárókat sokan nem tartják okos választásnak, ha ablakcseréről vagy ablakbeépítésről van szó, pedig a műanyag ablakok több előnnyel is rendelkeznek, olyanokkal is, melyekre nem is gondolna az ember.

A műanyag ablakok nem csak azért jelentenek jó döntést, mert kedvező az áruk vagy, mert könnyű őket karbantartani. A felsoroltakon túl rendelkeznek olyan pozitív tulajdonságokkal is, melyek túlmutatnak egy háztartás energiafelhasználásán. A műanyag nyílászárók köztudottan kiváló szigetelőképességgel rendelkeznek, így hosszú távon képesek szabályozni vagy akár csökkenteni is egy otthon energiafelhasználását. Tovább menve, a műanyag ablakok hozzájárulhatnak a környezeti terhelés csökkentéséhez is, hiszen nem pazarolunk velük annyi energiát, mint a huzatos lakást eredményező, rosszul szigetelő nyílászárókkal. Ráadásul a műanyag képes kiváltani a fát, így nem kell annyi fát kivágni, valamint teljes mértékben újrahasznosíthatóak tehát a gyártásuk is környezetbarát.

Keressen minket bizalommal, és válasszon otthonába műanyag ablakokat! Kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz!