Mire figyeljünk, ha nyílászárót vásárolunk?

jún 3, 2015 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

A nyílászárók egyszerre több funkciót is betöltenek egy épületben. Amellett, hogy az ajtók és ablakok dekorálnak, védenek a zajtól, a huzattól és a napfénytől, a hőmérséklet szélsőségeitől is, ezért hát nem mindegy, hogy milyen szempontok alapján választunk.

Vegyük figyelembe a nyílászáró hőátbocsátási tényezőjét, ezt számmal szokás kifejezni, ami minél alacsonyabb, annál jobban véd bennünket a kiválasztott nyílászáró. Érdemes olyat választani, amire több év garanciát ad a gyártó, így adott esetben nem nekünk kell állni a csere vagy javítás költségeit.

Mérlegeljük, hogy műanyag vagy fa nyílászáró passzolna a legjobban az igényeinkhez. A műanyag változatnál a légkamrák száma fontos, mert minél több van beépítve belőlük a nyílászáróba, annál jobb lesz a hőszigetelése. Érdemes még ellenőrizni a vasalatok minőségét, a hangszigetelő képességet vagy a résszellőző funkciókat.

Szeretne igazán jó minőségű nyílászárót vásárolni? Érdeklődjön termékeinkkel kapcsolatban, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!