Milyen teendőket érdemes elvégezni ablakcsere előtt?

febr 23, 2016 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

Cégünk, vidéki megbízásai mellett, elsősorban Budapesten és környékén vállalja a nyílászárócsere elvégzését. Az alábbiakban néhány olyan teendőt szedtünk össze, melyeket a hatékony munka érdekében érdemes megcsinálni, mire munkatársunk a helyszínre érkezik.

Először is, a nyílászárócsere viszonylag nagy helyet igényel. Az ablak környékéről amit lehet, érdemes elpakolni, a függönyöket leszedni. Ha az idő hidegebb, a szobanövényekre is gondoljunk!

A munka sajnos némi porral és szennyeződéssel jár. Ennek tudatában jelentős időt és energiát igénylő takarítási munkától kímélhetjük meg magunkat, ha a szekrényeket, bútorokat, nem mozdítható tárgyakat fóliával letakarjuk. Különös tekintettel figyeljünk a műszaki eszközökre! Még jobb, ha ezeket másik helyiségbe visszük a nyílászárócsere idejére, de ha gondosan letakarjuk őket, nem fog problémát okozni a por.

Hívjon minket bizalommal nyílászárókkal kapcsolatban Budapestről és környékéről is! Műanyag és fa ablakok széles kínálatával várjuk minden érdeklődőnket!

Címkék:

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!