Facebook
Youtube
Blogger
Instagram
Twitter

Cím: Bonyhád, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. | Kérdése van? Telefonáljon!+36 20 355 11 81 +36 20 288 34 98

perdifa@gmail.com

Hogyan válasszunk nyílászárókat?

nyílászárók

Azt gondolnánk, hogy egy ajtó vagy egy ablak kiválasztása nem nagy kihívás, de amikor szétnézünk a lehetőségek között, már elbizonytalanodunk, melyik is lenne ideális otthonunkba.

Ajtó kiválasztásánál fontos a kinézet, egyszerre legyen barátságos vendégeinknek, mégis elrettentő az illetékteleneknek, közben pedig passzoljon a lakás színeihez is. Ebből a szempontból választhatunk műanyag vagy fából készült ajtót, az ahhoz illő ajtótokkal, ez a tok biztosítja az ajtólapot a falszerkezethez. Szempont lehet a nyitásirány, tehát el kell döntenünk, hogy az ajtó kifelé vagy befelé nyíljon.

Hasonlóak az elvárások az ablaknál is. Szintén lehet műanyagból vagy fából, és elengedhetetlen a hozzá szükséges keret, vagyis a profil. Ablakok esetében lehet választani egy szárnyas vagy két szárnyas verzió közül, azt is eldönthetjük, hogy íves legyen vagy szögletes. Mindkét nyílászáró esetében szem előtt tartandó a hő- és a zajszigetelés, nem is gondolnánk mekkora jelentőségük van.

Fontos, hogy Ön is jól válasszon nyílászárót, hiszen akár évtizedeken keresztül ezekkel az ajtókkal és ablakokkal fog együtt élni! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Share Button
Azonnali elérhetőség