Fa ablakot csak kiváló alapanyagból vásároljon!

szept 12, 2022 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

fa ablak a természetes anyagú nyílászárók képviselője. Rendeljen fa ablakokat tőlünk, gazdagítsa otthonát szép és tartós nyílászárókkal!

A titok a fa ablak minőségi alapanyagában van. A fa az egyedüli nyílászáró alapanyag, ami képes természetes szellőzést biztosítani az ingatlan számára. A műanyag és új típusú ablakok szinte légmentesen zárnak, ezzel viszont megnövelik a penészesedés kockázatát. A minőségi fa anyag, mint amilyen például a luc vagy a borovi fenyő is, nemcsak szellőzik, hanem a szigetelést is elvégzi. Nem minden fa anyag alkalmas nyílászáró készítésre. A keményfa nem ideális, mert könnyebben vetemedik. A fenyő kis súlya, anyag sűrűsége ideális a fa ablakok gyártásához. A több rétegben ragasztott keret szintén a vetemedés ellen alkalmazott megoldás. A fa felületkezelése tovább növeli az ablak ellenállóképességét és tartósságát. A praktikus vasalatok a nyílászáró biztonságos és állapotmegóvó használatát támogatják.

Az egyedi méretben és mintával készült keretek a szép és praktikus ablakokhoz készülnek, amiknek több évtizeden át tart a kihasználhatósága. Rendeljen ilyen ablakot tőlünk!

Címkék:

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!