CPL dekorfóliás beltéri ajtók és előnyeik

máj 25, 2016 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

Van különbség a CPL dekorfóliás beltéri ajtó és egy sima dekorfóliás nyílászáró között? Miért előnyösebb választás a CPL dekorfóliás beltéri ajtó otthonunkba?

A CPL első látásra semmiben sem különbözik a hagyományos dekorfóliától, azonban a különbség érthető lesz huzamosabb használat után. A CPL bevonatú beltéri ajtó ideális minden olyan környezetbe, ahol a nyílászárók az átlagosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, hiszen jól bírják az átlagosnál intenzívebb használatot is. Irodába, nagyobb családok otthonába, közintézményekbe hosszútávon megtérülő, időtálló megoldás.

A CPL bevonatú nyílászárók további előnye, hogy egyedi méretben is legyárthatóak, így építkezés, felújítás esetén sem érheti a megrendelőt kellemetlen meglepetés. Méretbeli előnyeik mellett rendkívül nagy a színválasztékuk is, ezért bármilyen enteriőrbe beleillenek.

A CPL elnevezés a folyamatosan préselt laminátum rövidítése, ami azt jelenti, hogy dekoralap mellett több rétegből összeállított, köztük vízzáró, impregnáló és kemény rétegből álló felületről van szó. A magas hőmérséklet és a nagy nyomás, amit az előállítás során alkalmaznak, különösen nagy mechanikai ellenállással ruházza fel a CPL-t. Karcálló, UV álló, parázsálló és emellett könnyen tisztítható is.

Válassza a legjobbat, vásároljon CPL dekorfóliás beltéri ajtót!

CPL dekorfóliás beltéri ajtó

Címkék:

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!