Beltéri ajtók

Beltéri ajtóink utólagos borítással, ill. küszöb vagy küszöb nélküli kivitelben készülnek.

Beltéri ajtó alapanyaga: CPL dekor fóliás, fa furnéros, padlós borovi fenyő, borovi, vörösfenyő és trópusi meranti, illetve bármilyen fajtájú faanyagból, három rétegben ragasztva, hossztoldott vagy toldásmentes felülettel készülnek,
igény szerint. EURÓ 42mm szerkezeti vastagság.

Beltéri ajtó vasalata: 16mm-es 3dimenziós pánt,egy ponton záródó ELZETT zár.

Beltéri ajtó kilincse: HOPPE, MAESTRO többféle színben, formában választható.

Beltéri ajtó üvegezése: 30 féle 4mm-es Katedrál üvegből választható.

Beltéri ajtó légzárása: A tokon körbefutó gumiprofil.

Beltéri ajtó színre kezelése: termékeinket vizes bázisú, lazúros, ipari MILESI vastagrétegű festékkel vonjuk be, festékszóró eljárással.

Minőségi beltéri fa ajtók és előnyeik

Az álomotthon kialakítása során számtalan belsőépítészeti és lakberendezési lehetőség kínálkozik a tulajdonosok számára, melyek segítségével egységes és kellemes hangulatot alakíthatnak ki életterükben. A belső kialakítás során meghatározó szerepet játszanak a beltéri ajtók, melyek nem csupán funkcionális szerepet töltenek be a térelválasztás során, de esztétikailag is meghatározzák a helyiségek összhatását.

A beltéri ajtók közül a fa ajtók széles körben népszerű megoldásnak bizonyulnak, amely a számos előnynek és kedvező tulajdonságnak köszönhető:

  • A fa természetes anyagát sokan kedvelik, mivel természet közeli, meleg hangulatot varázsol otthonunkban.
  • Kiváló légáteresztő, melynek következtében megelőzhető a lakás párásodása, penészedése és a gombák elszaporodása.
  • Dekoratív megjelenés, például tetszőleges szín- és mintavilág valósítható meg, azonban időről-időre szükséges a karbantartás.

Válasszon esztétikus beltéri fa ajtókat otthonába, melyekért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott!

A fa beltéri ajtók ápolásáról

A fa, mint alapanyag, a fából készült berendezések mindig előkelő helyet foglalnak el az építkezés, lakberendezés világában, hiszen számos előnnyel bírnak. A fa megadja a természet közeliség élményét, tapintásra és látványra is kellemesebb, mint mesterséges társai.

Igaz ez a fából készült beltéri ajtókra is. Ahhoz, hogy még sokáig gyönyörködhessünk bennük, minimális rendszeresen végzett ápolást igényelnek, melyet mi magunk is el tudunk végezni otthonunkban.

A fa ápolásához használhatunk természetes ápolószereket, mint amilyen a citrom, víz, alkohol, ecet, narancsolaj, vagy ezek felhasználásával készült mesterséges ápolószereket. Vásárolhatunk vízzel hígítható ápolóolajokat, ápolóviaszokat a fa nyílászáró felületétől függően. Egyre figyeljünk: ne alkalmazzunk zsíroldó hatású tisztító vagy súrolószereket, mert az tönkreteszi a fát. A felületápolók a pornak, napfénynek, egyéb időjárási tényezőknek kitett fa felületekre ajánlottak. Aki a természetes anyagok híve, használhat lenolajból és ecetből készített keveréket is.

Óvja fa beltéri ajtóit és gondoskodjon a megfelelő ápolásukról! Termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért bátran forduljon hozzánk!

SZÍNMINTÁINK:

A teljes színminta megtekintéséhez kattintson a képre!

Képek