Lépjen velünk kapcsolatba, és rendeljen minőségi fa bejárati ajtót hogy biztosíthatja lakása kifogástalan biztonságát és esztétikus megjelenését! Elérhet minket telefonon, illetve e-mailben is, vagy egyszerűen kérjen ajánlatot árajánlatkérőnk segítségével. Minden megkeresésre a legrövidebb időn belül válaszolunk!

Fa bejárati ajtók

Fa Bejárati ajtó alapanyaga: termékeink borovi, vörösfenyő és trópusi meranti, illetve bármilyen fajtájú faanyagból, három rétegben ragasztva, hossztoldott vagy toldásmentes felülettel készülnek, igény szerint. EURÓ 68mm, EURÓ 78mm, EURÓ 92mm szerkezeti vastagság.

Bejárati ajtó keresztmetszeti méretei : 68 x 120 mm, 78 x 120 mm, 92 x 120 mm

Bejárati ajtó vasalata: német gyártmányú, ROTO ill. MACO 101 korrózió védett mely tartalmazza a hibás működtetés gátlót ill. résszellőztetőt. Öt ponton záródó biztonsági zár.

Bejárati ajtó kilincse: HOPPE többféle színben választható.

Fa Bejárati ajtó üvegezése:

  • 4-16-4 réteg-felépítésű, löve hőszigetelt üveg Ug=1.0 W/m2K Argon gázzal töltve.
  • 4-12-4-12-4 réteg-felépítésű, lőve hőszigetelt üveg Ug=0.7 W/m2K Argon gázzal töltve.
  • 4-16-4-18-4 réteg-felépítésű, lőve hőszigetelt üveg Ug=0.5 W/m2K Argon gázzal töltve.

Bejárati ajtó légzárása: A szárnyban körbefutó,kettős szilikon alapú gumitömítés.

Bejárati ajtó színre kezelése: termékeinket vizes bázisú, lazúros, ipari MILESI vastagrétegű festékkel vonjuk be, festékszóró eljárással.

Bejárati ajtó – otthonunk biztonsága

Ha Fa bejárati ajtót szeretnénk felszereltetni új otthonunkba, esetleg a régit szeretnénk kicserélni, így korszerűsítve lakásunkat, akkor több szempont is eszünkbe ötlik.

  • első a biztonság, ezért olyan bejárati ajtót kívánunk választani, amely véd a betörések és a rongálások ellen;
  • tartós, masszív bejárati ajtót képzelünk el, minőségi alapanyagokból, amely a legkorszerűbb kezelési eljárásokkal segíti a hosszú éveken át tartó gondmentes működést;
  • egyedi, kellemes és természetes kivitelezésű bejárati ajtót álmodunk meg, akár különleges üvegbetétekkel, s kézre álló kilinccsel;
  • s végül versenyképes, kedvező költségkerettel számolunk.

Mindezen követelmények felállítását követően keressen fel minket, s igyekszünk harmonikus összhangot teremteni lakása és a bejárati ajtója között. Teremtse meg velünk, Önről, családjáról és otthonáról az első, pozitív benyomást, különleges, sajátos bejárati ajtójával!

Munkánk zajmentes, falbontást és kőműves teendőket nem követel meg és port, piszkot nem eredményez. Műszaki felméréssel, szaktanácsadással, egyedi méret gyártásával, precíz beépítéssel várjuk hívását.

Miért érdemes fa bejárati ajtót választanunk?

Otthonát mindenki igyekszik a sajátos szokásainak megfelelően, praktikusan, kényelmesen és esztétikusan berendezni. Mindez azonban nem csupán a belső terekre jellemző, a ház külső megjelenésének tekintetében is hasonló szempontok dominálnak.

Az első dolog, ami meghatározza otthonunkat, a bejárati ajtó, ennek megfelelően erre a nyílászáróra különösen fontosak a fentebb említett kritériumok, továbbá a biztonságot is elsősorban a bejárati ajtó hivatott szolgálni.

Egyre szélesebb körben hódítanak napjainkban a műanyag nyílászárók, azonban a klasszikus fa bejárati ajtók népszerűsége továbbra is töretlen, melyet számos kedvező tulajdonságuknak köszönhetnek. A fa bejárati ajtók, szemben műanyag társaikkal, első pillantásra meghitt és természetes megjelenést kölcsönöznek a háznak, mellyel már kívülről otthonosabbá teszik azt. A jól kivitelezett fa bejárati ajtók emellett masszívak, hosszú időn át megőrzik minőségüket, valamint a biztonság szempontjainak is maradéktalanul megfelelnek.

Válasszon fa bejárati ajtót, válassza a Perdi-Fa Kft.-t!

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!

SZÍNMINTÁINK:

A teljes színminta megtekintéséhez kattintson a képre!

Hogyan díszíti az ajtó otthonunkat?

A bejárati ajtó az első dolog, melyet vendégeink meglátnak egy-egy látogatás során, így nagyon fontos tényező otthonunk megítélése szempontjából. A bejárati- és beltéri ajtók nem csupán hasznossági, de esztétikai szempontból is jelentős szerepet töltenek, sokat elárulnak a tulajdonos stílusáról és ízléséről.

A bejárati ajtó mellett a beltéri ajtók is hozzájárulnak a lakás összképének jó megítéléséhez, így a bútoroknak és az ajtónak azonos stílusúnak kell lennie. A fa bejárati- és beltéri ajtók barátságos és otthonos hatást nyújtanak lakásunk berendezésébe, így érdemes élnünk ezekkel az elemekkel. A fa bejárati- és beltéri ajtók gyakran sokkal tartósabbak és masszívabbak műanyag társaiknál, így nagyobb biztonságot és hosszabb élettartamú ajtókat kaphatunk ezzel a választással.

Ha Ön is klasszikus elemeket szeretne használni otthona berendezése során, válassza az ízléses fa bejárati- és beltéri ajtókat! Keresse fel cégünket elképzeléseivel és találja meg a megfelelő fa ajtókat lakásába!

Műanyag és fa bejárati ajtók társasházakban

Gyakori kérdés, hogy nyílászárót válasszunk otthonunkba: milyen műanyagot vagy fát? Nézzük mit tartsunk szem előtt egy társasházi lakás bejárati ajtójánál.

Egy bejárati ajtó kiválasztása sok szempontot magába foglaló feladat. Felmerül a hő- és hangszigetelési képesség, valamint az esztétikum, az időtállóság és az ár.

A műanyag bejárati ajtó sokaknak kevésbé esztétikus megoldás, ám jóval olcsóbbak, mint fából készült társa. Társasházi lakásoknál talán előnyösebb, hiszen jobb szigetelő, mint a fa ajtó, így egy hűvös-hangos lépcsőháztól kiválóan megóvja lakását. Nagyon egyszerűen tisztítható és karbantartható.

A fa bejárati ajtó már egy drágább kategória az alapanyag és az esztétikum miatt. Több törődést igényel a műanyagnál, nehezebb megóvni hosszútávon. Társasházi lakás esetében viszont nincs kitéve időjárási körülményeknek. A szigetelése nem olyan tökéletes, mint a műanyag bejárati ajtóknak, így megóvhatja lakását a páralecsapódás általi penésztől (csak arra hajlamos környezetben).

Mindkét típusnál körültekintően kell választani, hiszen a piac kínálata nem mindig tökéletes. A mi kínálatunkból azonban bátran válogathat: szakszerű, magas minőséget garantálunk mind a fa, mind a műanyag nyílászárók esetében!