Bejárati ajtó borovi fenyőből

máj 24, 2023 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

A bejárati ajtó fából készítve kiállja az idő próbáját, de ez a választott fa anyagától is függ. A fenyőből igényes és erős ajtót lehet gyártani.

A fenyő fajták közül az egyik legjobban kihasználható anyaggal a borovi fenyő rendelkezik. Ebből a fenyő fajtából egyaránt készül kerítés, bútor és nyílászáró is, méghozzá tömörfa változatban is. A borovi fenyő kiemelkedő ellenálló képességű fa, emellett pedig a megfizethető ára is vonzó tulajdonsága.

Minek köszönheti a borovi fenyő fája az erejét? Ez a fenyő az átlagoshoz képest lassabban növekszik, ami azzal jár, hogy a fa rostszerkezete tömörebbé válik, mire a fa kifejlődik, a súlya pedig nagyobb lesz. A borovi fenyő bejárati ajtó ennek köszönhetően valódi védelmet jelent és még a csodás külsejével is emeli az ingatlan értékét.

A modern felületkezelés a fát tartósabbá teszi és hosszú távon engedi érvényesülni a természetes anyag szépségét. A fája nem vetemedik, mert gyorsan szárítható, magas gyantatartalma pedig szavatolja az időjárásállóságát is.

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!