Facebook
Youtube
Blogger
Instagram
Twitter

Cím: Bonyhád, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. | Kérdése van? Telefonáljon!+36 20 355 11 81 +36 20 288 34 98

perdifa@gmail.com

A fa pótolhatatlan eleganciája

fa bejárati ajtók

Jó pár évtizeddel ezelőtt szinte mindenhol fa bejárati ajtókkal találkozhattunk, majd ahogy ezek szép lassan megkoptak, sokan lecserélték őket műanyag ajtókra. Mindez azért történt, mert akkoriban még nem volt széles körben elérhető a szükséges technológia a fa bejárati ajtók megfelelő kialakítására és lekezelésére.

Manapság egy fa bejárati ajtó értéke többszöröse egy műanyagénak. A fa elvitathatatlan előnye, hogy egy élő, természetes anyagról van szó, amelyet nem lehet mesterséges módon előállítani. Miután kivágták és ajtót készítettek a fából, az utána is lélegzik. Ennek a tulajdonságnak köszönhető, hogy a fa bejárati ajtó szellőzik, és biztosítani tudja otthonunk megfelelő oxigén ellátását. A rosszul szellőző lakásokban idővel megszaporodnak a baktériumok és kórokozók, amelyek idővel betegségekhez vezetnek. Napjainkban egy fa bejárati ajtó állandó minőséget biztosít, és bátran tervezhetünk vele hosszú távra is.

Válassza Ön is budapesti székhellyel rendelkező cégünk szolgáltatását, és vásároljon minőségien kivitelezett fa bejárati ajtóink közül!

Share Button
Azonnali elérhetőség