A fa bejárati ajtó is lehet időtálló nyílászáró

jún 19, 2023 | Ablak, nyílászáró - hasznos információk

A fa bejárati ajtó természetes alapanyagokból készül. Ez egyesek számára pozitívum, míg mások inkább tartanak tőle. Mi az igazság?

A fa nyers változatában egyaránt rendelkezik kiváló és kevésbé jó tulajdonságokkal is. Erős, masszív, rendkívül barátságos hangulatot áraszt és természetes szépségével egyedi kiegészítők időtálló alapja. Ugyanakkor intenzíven reagál a használatra és az időjárásra, mert repedezhet, vetemedhet, sőt penészesedhet is. Mi erre a megoldás? A gondos alapanyag választás mellett a modern gyártási technológiák és a fa tulajdonságain javító, korszerű felületkezelés is célravezető.

A fenyő ajtók egyedi igényekhez tervezve, modern kivitelezéssel készítve, egyszerre válnak az ingatlan praktikus és stílusos bejárati elemévé. Az így gyártott borovi fenyő bejárati ajtók anyaga szellőzik, nem megy tönkre, képes a szigetelésre és az eredeti formáját megőrzi hosszú távon is.

Keressen minket bizalommal, ha egyedi, borovi fenyőből tervezett nyílászáróra vágyik, mert mi el tudjuk készíteni Önnek!

Szeretne minőségi nyílászárókat otthonába?

Tekintse meg nyílászáró kínálatunkat!