Facebook
Youtube
Blogger
Instagram
Twitter
Tweets by perdikft

Cím: Bonyhád, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. | Kérdése van? Telefonáljon!+36 20 355 11 81 +36 20 288 34 98

perdifa@gmail.comBútorok

 

Ön megálmodja mi megvalósítjuk. Cégünk teljes mértékben egyedi bútorokat gyárt felár nélkül!

Perdi-Fa Kft. vállalja konyhabútorok gyártását:

Vállaljuk továbbá:

 • gardrób szekrények
 • gardrób szobák
 • irodák
 • gyerekszobák
 • hálószobák
 • fürdőszobák
 • nappalik
 • szállodák
 • vendéglátó helyek berendezéseinek gyártását.

Egyedi konyhabútor készítése

Egyedi konyhabútorra van szüksége?

A konyhabútor a konyha legmeghatározóbb eleme. Hiszen egy gyönyörű konyhabútorral a legegyszerűbb konyhát is mutatóssá lehet tenni. Mikor lehet szüksége egyedi konyhabútorra? Egyedi konyhabútorra abban az esetben lehet szüksége, ha a szabvány méretű konyhabútorok nem igazodnak lakása méreteihez. De abban az esetben is egyedi konyhabútorra lehet szüksége, ha az Ön elképzelései szerint szeretné elkészíttetni konyhabútorát. Cégünk minden típusú egyedi bútort el tud készíteni Önnek, legyen az konyhabútor, gardrób szekrény… stb. Vállaljuk lakások komplett bútorozását is az Ön igényeinek megfelelően. Bútorainkat több féle anyagból és színből is elkészíthetjük az Ön igényeinek megfelelően. Kérjen díjmentes árajánlatot. Melyet rövid határidővel elkészítünk Önnek. Kérésre komplett tervrajzot készítünk az Ön által elképzelt egyedi bútorról. Vállaljuk szállodák, vendéglátóhelyek bútorainak gyártását kedvező áron.

 

Csináltasson saját tervezésű konyhabútort!

Most épül új konyhája, vagy időszerűnek érzi a helyiség felújítását, ám mégsem találja meg az igényeinek megfelelő konyhabútort? Nem felelnek meg a kínált méretek, színek, anyagok? Máshogy állítaná össze a különböző elemeket és funkciókat?

Tervezze meg saját igényeihez mérten a konyhabútorát, és mi legyártjuk Önnek a kívánt feltételek mellett!

 • A konyhabútor tervezésekor első lépés a méretek megvizsgálása.
 • Ezután a különböző funkciókat kell meghatározni, és a megfelelő helyre tervezni minden elemet praktikusság szempontjából.
 • Ezt követi az alapanyagok, színárnyalatok, mintázat kiválasztása.

Ha mindezeket eldöntötte, vesse papírra vagy terveztesse meg egy szakemberrel!

Bármilyen elképzelése van, mi megvalósítjuk az Ön által megálmodott konyhabútort! Tapasztalt szakembereink segítségével minden tekintetben az Ön igényeihez és pénztárcájához szabható a megálmodott bútordarab. Keressen fel minket bizalommal, hogy segíthessünk megvalósítani álmai konyháját!

perdikft.hu

 

Hogyan válasszunk bútort?

Sokan nem is gondolják, hogy a megfelelő bútor kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat. A tökéletes bútor nagyon sok szempontnak kell, hogy megfeleljen. Figyelembe kell venni az anyagot, minőséget, méretet, hogy passzol-e a lakásunkba, milyen funkciót kell ellátnia, és azt is, hogy mennyi időre szeretnénk használni.

A legmegfelelőbb és legkedveltebb anyag a fa. Amellett, hogy praktikus, szinte mindenhez illik, mutatós, időtálló is. Ha fáról van szó, nem elég eldönteni, hogy fa, ezen belül még rengeteg választási lehetőségünk van. A natúr, lakkozott fenyőbútor a legelterjedtebb és a legközkedveltebb is.

Egyre ismertebb a bio olajos fenyőbútor, melynek előnye, hogy nem tartalmaz szintetikus anyagokat és egyszerűen tisztán tartható. A bútorlapos termékek olcsók, praktikusan fel lehet használni őket, valamint igen mutatósak is, ám a hosszú élettartamú bútort szeretnénk, ne ezt a fajtát válasszuk!

A fiatalok és gyerekek körében a színes bútorok a sztárok. Ezek a bútorok igen látványosak, és kedvünk szerint játszhatunk a színekkel, vidám hatást keltve a lakásban. Ezen bútorok nagy előnye, hogy ha megunjuk, magunk is lefesthetjük vagy kidíszíthetjük őket. További tanácsért és információért forduljon hozzánk bizalommal!

A weboldal alján megtekintheti referencia képeinket.

 

Share Button
Azonnali elérhetőség