Facebook
Youtube
Blogger
Instagram
Twitter
Tweets by perdikft

Cím: Bonyhád, Bajcsy-Zsilinszky u. 2. | Kérdése van? Telefonáljon!+36 20 355 11 81 +36 20 288 34 98

perdifa@gmail.com Napjaink egyik leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása. Részben esztétikus, egyedi megjelenése teszi érdekessé, másrészt pedig az, hogy szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására vagyunk képesek.

 Ha nagy felületű nyílászárók árnyékolása a cél, akkor válassza a zsaluziát, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek, középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára.

 A lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít.

 A termék hosszú élettartamát és problémamentes működését a kiváló minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják. A lamellák lakkozásának köszönhetően jól tűri az időjárás viszontagságait és tovább tartja meg eredeti színeit.

 A magasabb szintű kényelem érdekében a „zsaluzia„ motoros működtetéssel is megrendelhető. A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fényvezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet.

Mikor válassza a zsaluziát?

  • ha az épület esztétikájához és megjelenéséhez ez illeszkedik
  • ha hőszigetelt vakolható tokos megoldás az igény
  • olyan helyiségek elé, ahol a fény finom szabályzása szükséges
  • amennyiben nagy fesztávolságokat kell az árnyékolóval lefedni

 

Milyen előnyei vannak az Alumark zsaluziáknak?

Lenyűgöző megjelenés 65, 70, 80 és 90 mm széles lamellákkal

Az építészek számára különlegesen modern megjelenést kínál, ugyanakkor biztosítja otthonunk kényelmének kialakítását. A lamellák speciális Z formája alkalmassá teszi a helyiség majdnem teljes besötétítésére is.

Széles lehetőség az alkalmazásra

Ideális megoldás mind családi házak, mind középületek, kórházak, iroda és ipari épületek számára.

Hosszú élettartam

A különösen hosszú élettartam zálogai a polyurethan-polyamid lakkal kezelt lamellák, a kéderből gyártott létra, és a vezető szál, mely speciális kopásálló anyagból készül.

Egyedi fényerősség szabályozás

A lamellák mozgathatóságának köszönhetően maximálisan szabályozhatjuk a fényerősséget. Az elért védelem értéke összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a belső árnyékolóké. A példák bizonyítják, hogy a külső árnyékolók hatásfoka és felhasználhatósága egyaránt jobb napfény elleni védelmet biztosít.

Magas szintű szigetelés

A lamellák Z formájának köszönhetően a zsaluzia szorosan záródik, ami miatt az ablak és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető.

Zajvédelem

A hajlított formájú lamellák és a kerekített gumival bélelt vezető sínek nagymértékben kiszűrik a szél és más környezet okozta hanghatásokat.

Automatizálás – kényelem felsőfokon

Vásárlóink nagyobb kényelme érdekében a zsaluzia motoros kivitelben is rendelhető, melyet a szerkezetbe építünk be. A még nagyobb kényelem érdekében pedig szél-fényvezérléssel is működtethető.

A lamellák minősége

A polyurethan-polyamid lakkozási eljárás alkalmazása a hagyományos lakkokkal szemben számos előnyt biztosít: jól tűri az időjárás viszontagságait és sokkal tovább tartja meg az eredeti színeket.

Share Button
Azonnali elérhetőség